album:

BAG OF BONES

“Kjell teamed up with Orion’s Shadow to create the single which any fans of Nick Cave and the Bad Seeds are sure to appreciate. If you don’t get chills by the time this track fades out, you might want to check if you have a pulse.”

BARE NOEN MINNER

Kjells debutalbum. Det handler om barndom, oppvekst, liv og død. Om fest og fanteri, om forelskelse og drømmer.
Bli med på en følelsesladet rundtur.

SHOP

Custom made merchandise from the albums Bare noen minner and Bag of Bones. And some more. Enjoy.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 day ago

Kjell

3 steiner til Brasilia. Det leses rundt omkring, også i varmere strøk. www.3steinertilnokken.no #3steinertilnøkken #øyerstad ... See MoreSee Less

3 steiner til Brasilia. Det leses rundt omkring, også i varmere strøk. www.3steinertilnokken.no #3steinertilnøkken #øyerstadImage attachment

2 weeks ago

Kjell

FM, Fina, hyss, grøss og gru i fra Indre Østfold. 7 historier fra Øyerstad. Besøk 3steinertilnøkken.no nå 🙂 #3steinertilnøkken ... See MoreSee Less

2 weeks ago

Kjell

Fra ukulelekit i julegave, via leire til ferdig ukulele. Er ikke redd for å prøve iallfall... #kjellgjørtinghanikkekan #juleferieprosjekt ... See MoreSee Less

3 weeks ago

Kjell

"Jeg vet ikke om det er 2020 som har krøpet inn under huden min eller hva det er altså. Jeg er visst en sentimental jævel, for det å lese den avsluttende historien føltes som å bli påkjørt av et brennende vogntog som kommer ut fra ingensteds. Som å få en fakkel i trynet! Jeg for gåsehud bare jeg tenker på den!"

#dentøffestegutten #3steinertilnøkken 3steinertilnokken.no
... See MoreSee Less

Jeg vet ikke om det er 2020 som har krøpet inn under huden min eller hva det er altså. Jeg er visst en sentimental jævel, for det å lese den avsluttende historien føltes som å bli påkjørt av et brennende vogntog som kommer ut fra ingensteds. Som å få en fakkel i trynet! Jeg for gåsehud bare jeg tenker på den!

#dentøffestegutten #3steinertilnøkken 3steinertilnokken.no

3 weeks ago

Kjell

I wish you all a very merry new year 🙂 It's been a strange one for sure, some bad and a lot of good stuff going on. A reader of my book was summarizing the best books he had read this year, and this is his words:

"Beste bok: Åh, dette er vanskelig! I år er det to bøker som har gjort skikkelig inntrykk. Tor-Håkon Gabriel Håvardsen sin bok Galgedans er noe av det mer groteske jeg har lest, en veldig mørk og foruroligende bok. Veldig! 😳🤩 Jeg kommer helt sikkert til å ta turen til Viktoriahavn igjen (det er vel arbeid på gang med to bøker til).

Den andre boka er 3 steiner til nøkken av Kjell-Vidar Åhman Teig. Et sjarmprosjekt uten like, og det er veldig forfriskende å lese noe som kommer fra utsiden av forlagene! Boka er nesten vanskelig å beskrive, jeg tror egentlig dette tilhører sjangeren/retningen magisk realisme. Dystert, nostalgisk og gripende. Midt i blinken!"

Med det så ser jeg fram i mot nye kreative utfordringer i året som kommer! Vi sees forhåpentligvis så fort som mulig.

#3steinertilnøkken #galgedans
Besøk: 3steinertilnøkken.no
... See MoreSee Less

Load more

Address

Bålsta, Sweden

Call

+46 70 35 28 210